Afvallen in de overgang


Slank door de overgang

Het mag ondertussen wel bekend zijn dat afvallen in het algemeen al moeilijk is, maar in de overgang is het helemaal niet te doen zonder gedegen kennis en hulp.

Bij afvallen spelen bepaalde factoren een grote rol. En in de overgang manken nieuwe factoren de uitdaging nog groter! Nu is een dieet (en dit woord gebruik ik om een bepaalde voedingsstijl aan te geven en niet een tijdelijke mode gril) en intensief sporten niet meer voldoende!

 

stofwisseling

 

Vanaf een jaar of 35 wordt bij vrouwen de overgang al langzaam in gang gezet doordat onze hormoonhuishouding verandert. Dat gaat zo langzaam, dat je het eigenlijk totaal niet in de gaten hebt. Maar over een periode van 5 jaar merk je dat er ineens ongemerkt wat extra vet op je buik en heupen zit.

En je merkt ook wel dat 2 of 3 kg afvallen veel moeilijker is op deze leeftijd dan toen je begin 20 was! En wanneer je 10kg of meer af wilt vallen, en af wilt houden, dat is vaak bij voorbaat al een verloren strijd.

 

Maar! Waarom ga je niet in plaats van tegen de stroom in te zwemmen met de stroom mee? Lees en informeer jezelf wat de overgang met je lichaam doet. En leer wat je zelf kan doen om de effecten naar je hand te zetten. Leer hoe je je hormoonhuishouding (tot een zekere hoogte) zelf kan regelen zodat je toch slank door de overgang gaat.

Kennis is macht zeggen ze! Neem de macht over je lichaam weer in eigen handen en bepaal zelf hoe je je voelt! Bestel het programma Slank door de overgang en laat je lichaam hard voor jou werken in plaats van dat jij hard werkt voor je lichaam.

Bonussen!

Naast het programma om af te vallen krijg je nog een aantal bonussen waaronder kledingadvies en een makkelijke maaltijdplanner!

En meer!

Dus kijk er even naar en neem actie! Want met goede bedoelingen (voornemens) alleen komen we er niet. Je moet er ook wat voor doen!

meer info

Recent Posts