Contact

Contact

Waarom deze site?

Mijn naam is Valeria en ik ben eigenaar van de site Moeiteloos Slank.

Ik heb deze site ontworpen omdat ik zelf jarenlang heb geworsteld met overgewicht. Ik was het prototype jojo-er. Tot het moment dat ik een bepaald boek gelezen heb en het kwartje viel dat mijn emo eten niet de oorzaak van mijn overgewicht was maar gevolg van innerlijke conflicten waar ik mij eerst niet van bewust was.

Ik wil met deze site iedereen die er klaar voor is om meer inzicht in een slank en vooral gezond lichaam te verkrijgen, van waardevolle informatie voorzien. Ik sta dan ook 100% achter alle programma’s op deze site! Ze moedigen aan om vooral GEZOND te eten, voor de rest van je leven. En niet een shake of pilletje voor 3 weken waarna je terugvalt in je oude gewoontes en alles weer aankomt!

Dus als je bereid bent om een totale transformatie van je mindset te ondergaan, kies dan een dieet en bewegingsprogramma uit wat bij je past en wat je langere tijd vol kan houden. Het liefst voor de rest van je leven! En mochten er bij jou ook onderliggende redenen zijn waarom je niet afvalt en je wilt dat verder onderzoeken, neem dan contact met me op.

Want bedenk:

Als je altijd doet,

wat je altijd deed.

Zal je altijd krijgen,

wat je altijd kreeg!

 

Ik hoop dat deze site voor jou de oplossing tot een blijvend gezond gewicht kan bieden!

Wil je met mij in contact komen?

Stuur een mail naar valeria.cabi@hotmail.nl en ik zal zo snel mogelijk antwoorden.contact

 

 

 

 

neem contact op