Detox in januari


Het is weer bijna zo ver: januari staat voor de deur. En de goede voornemens natuurlijk!
En op een vakantie genieten we, we nemen het er van en laten we ons een beetje gaan, althans, de meesten in ieder geval.
Gevolg is dat we na de vakantie een paar kilo zwaarder zijn en dan moeten we terug naar de alledag en gaan we weer proberen om dat extra gewicht kwijt te raken. En hoe ouder wij worden, des te moeilijker gaat dat, helaas maar waar.
Hoe zou het voelen wanneer je weer het gevoel terug zou krijgen zoals in je jongere jaren en sneller weer op je gewicht zou zijn? Fantastisch toch?
Of dat je op je vakantie zorgeloos van een dessert of extra ijsje op je strandstoel kan genieten?

Hoe dan?

Begin het nieuwe jaar goed, doe een detox en je lichaam zal je dankbaar zijn. Door je lichaam op te schonen, de overblijfselen van de overdadige Kerst diners in  in 10 dagen zo veel mogelijk verwijderen, zal het sneller en effectiever alles verwerken. Net een computer: als je regelmatig opschoont (cookies verwijdert ) en defragmenteert, dan zal je pc sneller werken!
Er zijn ontelbare detox programma’s te koop, maar ik wil van harte onderstaand 10 daags programma van Katinka Michiels van LegallyRaw.be aanraden. Je verliest niet alleen een aantal kilo’s maar je zal je energieker voelen, jonger en levendiger voelen en door de energieboost die je krijgt, zal je gemotiveerder zijn om gezonder te gaan leven. En niet te vergeten: je zal er jonger uitzien, je huid zal een frissere uitstraling krijgen.

En misschien heb je al 1 of 2 detox boeken in je kast staan waar je niks mee hebt gedaan. Want boeken lees je en je legt ze weg en vergeet ze vaak, terwijl dit een online programma is. Je ontvangt dagelijks emails die je motiveren om door te zetten en de 10 dagen vol te houden.  En de gesloten FB groep is extra motivatie, soort stok achter de deur, om het programma ook af te maken. Dit alles ondersteund met informatieve video’s.

Er zijn 4 voorbereidingsdagen en 10 detox dagen. En deze detox kan je een aantal keer per jaar doen, ook na de vakanties is aan te raden.
Dus, ben je ook toe aan opschonen, ontgiften, probeer dit detox programma uit.

Succes!

 

snel afvallen door detox

Recent Posts