Feestje

Feest je mee?

Ik heb het gewoon gedaan, ik heb het eindelijk gedaan. Het idee had ik al langere tijd maar het moest nog wel in een goed vat gegoten worden. Want een online cursus is iets anders dan een offline traject, maar vandaag mag ik melden dat mijn online programma voor de virtuele maagband hierbij is gelanceerd.

 

 

Wat is een virtuele maagband?

De virtuele maagband is een behandeling waar je, terwijl je in trance bent, overtuigd wordt dat je maag kleiner is geworden en dat je vanaf dat moment veel kleinere porties kan eten.

Net als bij de echte maagband komen hier ook aanvullende richtlijnen bij: drink meer water, beweeg meer en vooral: stop wanneer je vol zit. Dit programma gebruikt technieken om je gedachten te sturen en is absoluut geen dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te leren die je kan volhouden, er is geen ontbering en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je leert om bewust te eten en om te luisteren naar wat je maag aangeeft. Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies – zonder dieet.

 

 

Voordelen

* Geen narcose

* Geen littekens

* Geen herstelperiode

* Geen verblijf in het ziekenhuis

* Geen complicaties

* Je kan het thuis, in je vertrouwde omgeving volgen.

* Je kan het beluisteren wanneer het jou uitkomt, je hoeft geen afspraken te maken.

 

Waarschuwing!

Dit is geen wondermiddel!
Je zal hiermee niet sneller afvallen, maar wel makkelijker.
Zoals met alles, een nieuwe gewoonte aanleren vergt oefening en doorzettingsvermogen. Bij afvallen is over het algemeen niet het soort dieet of de sport de doorslaggevende factor, maar consistentie!

Dus vooral doorgaan! En als het eens fout gaat, kan je altijd weer bij het begin beginnen, het programma is voor onbepaalde tijd voor je toegankelijk!

 

Ben jij het waard?

De investering voor dit nieuw programma is een speciale lanceringsprijs van € 197,-!! En deze lanceringsprijs is ÉÉN WEEK geldig en daarna wordt de prijs onverbiddelijk verhoogd! Dus als je van het voordeel wilt genieten, meld je aan en begin gelijk.

 

 

 

 

47 gedachten over “Feest je mee?

 1. Gefeliciteerd met het lanceren van je programma. Zelf hoef ik geen gewicht te verliezen. Wat grappig om trance daarvoor in te zetten. Hoop dat je er mensen mee kunt helpen.

  • Dank je wel.
   Trance en hypnose worden natuurlijk voor heel veel verslavingen en verkeerde gewoontes ingezet omdat je dan als coach het onderbewuste van je cliënt kan bereiken en sturen.
   Ik heb het overigens niet zelf verzonnen, maar ik heb er wel een online programma van gemaakt zodat mensen in de comfort van hun eigen omgeving er naar kunnen luisteren.
   En wellicht ken je iemand die er wel wat aan heeft, zegt het voort. 😉

 2. Wow wat een geweldig programma! Ik vind het ook wel erg intrigerend zo’n virtuele maagband. Ik geloof ook sterk in gedachten sturen. Veel succes! xoxo Katinka

  • Dank je wel Katinka.
   De virtuele maagband bestaat al langer en heeft inderdaad de effectiviteit van woorden bewezen. Het is geen tovermiddel maar maakt afvallen makkelijker. En dat alles zonder operatie, zonder pijn en zonder complicaties. 😉

  • Ik ken de trainingen van de Psychologie Magazine niet en kan dus geen vergelijk maken.
   Ik weet wel wat ik gemaakt heb en wat ik bied en daar is deze introductie prijs op gebaseerd.
   Iedereen is verder uiteraard vrij om zelf te kiezen waar ze hun resultaten willen halen.
   En dank je wel.

  • Daar heb je groot gelijk in Anja, mensen beseffen vaak niet hoe onmetelijk groot. 😉
   Tijdens mijn NLP opleiding heb ik al ervaren dat het belangrijk is om de juiste woorden te kiezen zodat je de juiste respons krijgt, zowel van jezelf als van anderen. En tijdens mijn Hypnose opleiding heb ik pas ervaren wat je allemaal met de juiste woorden kan doen.
   Overigens bestaat de virtuele maagband al veel langer, heb ik niet zelf verzonnen, maar ik heb er wel een online programma van gemaakt.
   Dank je.

 3. Van harte gefeliciteerd met het lanceren van je programma! Ik geloof heilig in de kracht van gedachten: gedachten maken dingen. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden van de virtuele maagband. Ik ga je zeker volgen 😀

  • Dank je wel Marijke. Wat veel mensen niet goed beseffen is dat je gedachten te sturen zijn. En gedachten roepen emoties op. Dus je kan helemaal zelf bepalen hoe je je wilt voelen, zware ziektes enzo daargelaten.
   Mocht je vragen hebben, mail me en we kunnen een gratis en vrijblijvende Skype afspraak maken waarin ik al je vragen kan beantwoorden.

 4. Wat een mooie manier om af te vallen! Vergeet ook zeker niet als argument te noemen dat de investering die ze bij jou doen veel lager is dan het eigen risico van € 385 die ze moeten betalen voor een maagband in de reguliere gezondheidszorg. Van harte gefeliciteerd met je lancering, denk dat je zeker een schot in de roos gevonden hebt!

 5. Heel veel succes met je nieuwe programma! Ik ben benieuwd naar de resultaten van je deelnemers. Ik kan me zo voorstellen dat het echt werkt.

 6. Proficiat met je online programma! Als ik het goed begrijp ga je dan als ‘klant’ zelf met je gedachten die virtuele maagband aanbrengen en wordt je geleerd hoe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *