Feest je mee?


Ik heb het gewoon gedaan, ik heb het eindelijk gedaan. Het idee had ik al langere tijd maar het moest nog wel in een goed vat gegoten worden. Want een online cursus is iets anders dan een offline traject, maar vandaag mag ik melden dat mijn online programma voor de virtuele maagband hierbij is gelanceerd.

 

 

Wat is een virtuele maagband?

De virtuele maagband is een behandeling waar je, terwijl je in trance bent, overtuigd wordt dat je maag kleiner is geworden en dat je vanaf dat moment veel kleinere porties kan eten.

Net als bij de echte maagband komen hier ook aanvullende richtlijnen bij: drink meer water, beweeg meer en vooral: stop wanneer je vol zit. Dit programma gebruikt technieken om je gedachten te sturen en is absoluut geen dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te leren die je kan volhouden, er is geen ontbering en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je leert om bewust te eten en om te luisteren naar wat je maag aangeeft. Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies – zonder dieet.

 

 

Voordelen

* Geen narcose

* Geen littekens

* Geen herstelperiode

* Geen verblijf in het ziekenhuis

* Geen complicaties

* Je kan het thuis, in je vertrouwde omgeving volgen.

* Je kan het beluisteren wanneer het jou uitkomt, je hoeft geen afspraken te maken.

 

Waarschuwing!

Dit is geen wondermiddel!
Je zal hiermee niet sneller afvallen, maar wel makkelijker.
Zoals met alles, een nieuwe gewoonte aanleren vergt oefening en doorzettingsvermogen. Bij afvallen is over het algemeen niet het soort dieet of de sport de doorslaggevende factor, maar consistentie!

Dus vooral doorgaan! En als het eens fout gaat, kan je altijd weer bij het begin beginnen, het programma is voor onbepaalde tijd voor je toegankelijk!

 

Ben jij het waard?

De investering voor dit nieuw programma is een speciale lanceringsprijs van € 197,-!! En deze lanceringsprijs is ÉÉN WEEK geldig en daarna wordt de prijs onverbiddelijk verhoogd! Dus als je van het voordeel wilt genieten, meld je aan en begin gelijk.

 

 

 

 

Recent Posts