Goede voornemens


Goede voornemens, wie heeft ze niet?

We staan wederom aan het begin van een nieuw jaar. En we nemen ons voor dat DIT ons jaar wordt! DIT jaar gaan we afvallen, slank en gezond worden! En voor velen komt dit voornemen uit, maar voor velen ook niet.

Als jij tot de laatste groep hoort, maar je zou dat willen veranderen, dan zou ik je aan willen raden om het dit jaar anders aan te pakken. Bijna iedereen die overgewicht heeft, weet best wel hoe dit komt. Emo eten, stress eten, overgang, schildklier problemen, verveling, suiker verslaafd en ga zo maar door.

Er zijn dus legio redenen waarom iemand overgewicht heeft. Dus waarom verwachten mensen dat dan dezelfde oplossing voor iedereen zou werken? Want dat doet het niet! Belangrijk is om te beginnen met uitzoeken WAAROM je overgewicht hebt! En aan die oorzaak werken dus! Voor dames in de overgang is er een mooi boek wat uitlegt wat de overgang met ons doet en hoe we dat kunnen aanpakken!

slank in de overgang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overgewicht zit tussen je oren!

Voor de hele grote groep die om andere redenen eet dan honger is de eerste stap om te beseffen dat het probleem in het hoofd zit! En daar moet je het ook aanpakken. En daarom is het Mentale Dieet Plan een ideale manier om overgewicht te bestrijden. Er wordt eerst aan de bestaande denkpatronen gewerkt en die worden getransformeerd zodat je dan met gewone, gezonde voeding naar je gewenst (realistisch) gewicht af kan vallen.

Meer bewegen?

Om het afvallen te bevorderen en tevens het lichaam soepel te houden als ook heerlijke stimulerende hormonen aanmaken, is meer bewegen een noodzaak! Wat geen noodzaak is om uren per week in de sportschool door te brengen (dat houden mensen niet vol, weet je nog?).

Dan is de Fit-in-4 Minuten workout de ideale uitkomst! Deze is zo samengesteld dat ongeacht je conditie waarin je start, je toch mee kan doen. En deze workout is ideaal voor mensen die niet zo dol zijn op sporten of ‘geen tijd’ hebben. Want wie heeft er nou geen 4 minuten per dag voor een gezond lichaam over?

Dus waar wacht je nog op? Ga dat voornemen uitvoeren!

Succes!

 

dieet voornemens

Recent Posts