Kettlebell workout

Kettlebell workout

slank met kettlebell

Kettlebell oefeningen trainen alle spieren in je lichaam

Met een Kettlebell kan je andere oefeningen uitvoeren dan met reguliere fitnessmaterialen (zoals dumbells of barbells). De oefeningen zijn heel veelzijdig, ze trainen veel spieren in het lichaam tegelijkertijd.

Hoe meer spieren je aanspreekt, hoe groter de verbranding in je lichaam wordt.

De Kettlebell Workout verbrandt daarom veel energie (en dus calorieën) tijdens een training.

Je hoeft maar 20-25 minuten voor de tv de oefeningen te doen

De DVD’s zijn zo gemaakt dat alles van A tot Z, op een duidelijke manier aan je wordt uitgelegd. Je start de DVD, pakt je Kettlebell op en begint met trainen.

De trainingen zijn zo gemaakt dat je binnen 20-25 minuten maximale resultaten zult behalen, je hoeft niet langer te trainen dan dat.

2-3 keer per week is genoeg voor snel resultaat

Het probleem met de meeste trainingen is dat ze te lang duren en niet de juiste intensiteit hebben om de groeihormoon productie te stimuleren.

Door de juiste inspanning-rust combinatie stimuleert de Kettlebell Workout maximaal jouw lichaamseigen groeihormoon productie. De intensiteit van de training is daarom vrij hoog, waardoor 20-25 minuten per training ruim voldoende is voor maximale resultaten.

Je hoeft deze training niet vaker dan 2 tot 3 keer per week uit te voeren om al binnen 3 weken duidelijk strakkere buikspieren te ontwikkelen.

Iedereen kan deze oefeningen doen

afvallen met Kettlebell

De trainingen zijn zo ingericht dat iedereen de oefeningen gemakkelijk onder de knie kan krijgen. Mocht je jaren niet hebben gesport dan kan je met de simpele instructies op de DVD, snel en zonder veel moeite de oefeningen onder de knie krijgen.

Wanneer je al sportief bent en een methode zoekt om nu definitief je buikvet kwijt te raken dan kan je snel door de eerste training heen en zal je ervaren dat training 2 je gaat helpen je buikspieren binnen een aantal trainingen al zichtbaarder te maken.

 

 

Bonus E-book ‘Verlies 5kg Buikvet in 20 minuten’

buikvet verliezen

In dit e-book ontdek je welke hormonen je lichaam nodig heeft om sneller vet te kunnen verbranden en ontdek je:

    Of jouw lichaam in homeostase is (waardoor het vet vasthoudt)
    2 oefeningen die je lichaam uit homeostase halen en vet verbranding activeren.
    Of je je lichaam te weinig aanmaakt van de 2 belangrijke vet verbranding hormonen en wat je daar aan kunt doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kettlebell