Ontspan met een geleide meditatie


De meesten van ons leiden tegenwoordig een hectisch leven. Hard werken, zorgen voor onze kinderen, een huishouden en achter alles aanlopen want we willen vooral niks missen. Velen van ons vergeten om goed voor zichzelf te zorgen, gezond eten, meer bewegen, tijd te nemen om bij te komen en op te laden. We zitten s avonds voor de tv, of achter een pc scherm bij te komen, maar ondertussen vinden we nog steeds geen rust.

Regenboog waterval meditatie

Daarom heb ik deze geleide meditatie geschreven en opgenomen. Deze opname kan je ongestoord beluisteren, waar en wanneer jij wilt. Op je pc je laptop of je smartphone.
Luister naar deze geleide meditatie wanneer je gestrest bent. Hij duurt maar 10 minuten en je kan je daarna weer ontspannen en opgeladen voelen. Nee, je problemen zullen hiermee niet verdwijnen, maar jouw houding en gevoel zullen wel veranderen! Je zal meer ontspannen en krachtiger de uitdagingen die het leven brengt weer aan kunnen. Want zoals Fred van L. zei: je kan wel klagen dat het regent, maar daar zal de regen niet door stoppen. Dus laten we een feestje bouwen.

Want de gedachtes in ons hoofd zijn maar hersenactiviteit, het is niet allemaal echt. Helaas roept het wel vaak vervelende gevoelens bij ons op. Door bewust ons denken in een andere richting te sturen, zullen onze gevoelens ook veranderen. Want wij hoeven ons niet mee te laten slepen in een negatieve spiraal, wij kunnen ons bewust denken gelukkig zelf bepalen, we moeten alleen leren hoe.

Dus waar wacht je op?

Binnen één minuut kan je al toegang hebben tot een (gratis) heerlijke ontspannende geleide meditatie.
Meld je aan en zoek een plek waar je rustig kan gaan zitten of liggen en geniet.

 

Recent Posts