Slank door de overgang

Slank door de overgang

Overgang

Wist je dat overgewicht ook een overgangsklacht is?

 

Vooral als het om buikvet gaat. Op latere leeftijd is een dieet of intensief sporten alleen niet genoeg! Dit heeft allemaal te maken met de overgang.

overgang dna

 

“Wist je dat elke vrouw “overgangsgenen” in haar DNA heeft?”

Dit gen is verstopt in je vetcellen van je buik en blijft UIT, totdat je 35 jaar oud wordt. Soms gaat het pas AAN als je 40 bent. Als je 35 wordt, dan zet je lichaam automatisch deze schakelaar om. Je buik wordt dan overspoeld met “overgangshormonen”. Deze hinderen je stofwisseling om buikvet te verbranden. Een symptoom dat beter bekend is onder de naam: “overgangsbuikje”. De waarheid is dat het meeste wat je verteld is over gewicht verliezen en buikvet verbranden niet klopt. Ten minste, niet voor vrouwen die 40 jaar of ouder zijn.  

 

Slank door de Overgang Oplossing

Er is een slimmere manier om gezond gewicht te verliezen, zonder continue op zoek te hoeven gaan naar speciale ingrediënten in een biologische winkel of naar de sportschool te gaan. Belangrijk is om in de perioden dat je niet beweegt of sport nog steeds een hoge stofwisseling hebt. Hoe hoger je stofwisseling, hoe meer calorieën je verbrand. Daardoor wordt je buik vanzelf slank als je 40 jaar of ouder bent.

Een veel gemaakte fout is om geen tussendoortjes meer te nemen. Als je een lege maag hebt dan komt je stofwisseling stil te staan. Neem je echter de verkeerde tussendoortjes die boordevol suikers zitten dan val je nooit af.

 

Laat je hormonen je buikvet verbranden en krijg dat slanke figuur waar je naar verlangt.

 

Deze 3 stappen formule helpt elke vrouw tussen de 40 en 65 jaar om een strakke buik te krijgen.

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaande stappen in de juiste volgorde uit te voeren en de rest gaat vanzelf.

  • Als eerste schakel je de stimulatie van je overgangshormonen UIT dat ervoor zorgt dat je lichaam binnen 24 uur buikvet gaat verbranden.
  • Als tweede zorg je ervoor dat je hormoonhuishouding in balans komt. Dat is het moment dat je ziet dat je buik strakker en strakker begint te worden, week in en week uit.
  • Uiteindelijk zorg je ervoor dat je jouw stofwisseling direct inzet om je buikvet te verbranden.

 

Wil je weten welke bonussen je er nog bij krijgt? Klik op ‘meer info’.

 

meer info

 

 

slank in de overgang