Smoothies

Smoothies

Wil jij blijvend en gezond afvallen? Of ken je iemand die blijvend en gezond wilt afvallen? Dan is dit gratis e-boek een mooi cadeau voor jezelf of om het weg te geven. In bijgaand boekje vind je 7 recepten voor lekkere, makkelijke en gezonde smoothies!

Iedereen weet ondertussen dat smoothies zowel lekker als gezond zijn. Eenvoudig wat fruit en groente in stukjes snijden en met wat water erbij mixen in een blender. Makkelijk toch? Schenk het in een mooi glas en drink het voor, tijdens of na het avondeten.

Naast een goede blender (die zijn al rond 25,- te koop) heb je alleen een aantal dingen nodig die in iedere keuken wel te vinden zijn. Snijplank, mes, flesjes om de smoothie in te bewaren en natuurlijk je favoriete groentes en fruit.

Wanneer je prioriteit ‘gezond eten’ is, begin dan je dag fris en energiek met een smoothie voor je ontbijt.
Wanneer je niet veel tijd hebt voor de lunch, neem je een smoothie naast je ‘snelle hap’.
Heb je niet veel tijd om een verantwoord diner klaar te maken? Maak een smoothie en drink het bij je frietjes of je pizza.

Wanneer je op je gewicht wilt letten of wilt afvallen, dan vervang je je ontbijt of lunch door een smoothie en je kan er ook één bij je avondeten drinken, voor de extra vitaminen en voedingsstoffen.

Naast het feit dat ze handig zijn, zijn er een aantal voordelen om verse groentes en vers fruit te eten. Zo krijg je alle vitamines en mineralen binnen die er rauw in zitten, die je anders door het koken verliest.

Smoothies zijn ook beter dan alleen de uitgeperste sappen drinken. Ze bevatten vaak minder calorieën per glas en doordat het vruchtvlees er in zit, wordt de opname van de voedingsstoffen en vruchten SUIKERS vertraagd, zodat je bloedsuikerspiegel langzamer stijgt, resp. langzamer daalt en je minder pieken en dalen daarin ervaart, met de welbekende ‘dips’ als gevolg.

Dus hier zijn drie redenen om smoothies te gaan drinken:

  • Lekker
  • Makkelijk
  • en vooral gezond!

Download HIER het gratis e-boek en geniet van de heerlijke, gezonde smoothies.

 

 

smoothies