VMBonline

Virtuele Maagband online programma

Word jij heel verdrietig wanneer je anders wordt behandeld wegens je omvang?

Doen je knieën en enkels pijn wanneer je de trap op en af gaat?

Is het voor jou moeilijk en vervelend om passende kleding aan te schaffen?

Ben jij het ook zat dat je deze zomer weer niet in een bikini past?

Vind je dat het tijd is om nu eens en voor altijd je van die overtollige kilo’s te bevrijden?

Dan heb ik wat voor je!

Het online Virtuele Maagband programma, het veilige alternatief voor een maagbandoperatie!

Naast het persoonlijke Virtuele Maagband programma, is ook een VMB online programma beschikbaar! Dit programma bestaat uit een aantal mp3 opnames en een pdf met richtlijnen.

Zoals met vele dingen heeft dit een aantal voordelen en een aantal nadelen.

Voordelen:

* Je kan het thuis, in je vertrouwde omgeving volgen.
* Je kan beginnen wanneer jij wilt.
* Je kan het beluisteren wanneer het jou uitkomt, je hoeft geen afspraken te maken.
* Je kan het zo nodig herhalen.
* Het is momenteel veel goedkoper!

Nadelen:

* Het is een standaard protocol, er wordt niet naar de individuele uitdagingen van de cliënt gekeken.
* Cliënt heeft geen stok achter de deur en moet zelf doorzetten om het programma correct te volgen!
* Cliënt moet echt vastberaden zijn om deze keer door te zetten en zijn doel te bereiken!

Obesitas is een levensbedreigende aandoening die kan leiden tot hart- en vaatziekten, diabetes en verminderde mobiliteit. Vaak zorgt overgewicht ook voor een sociaal isolement en emotionele problemen.

Om dit op te lossen wordt regelmatig een maagband operatie uitgevoerd. Door de maag operatief te verkleinen, wordt overeten niet langer mogelijk. Aan deze operatie zijn echter veel risico’s verbonden.

Dankzij de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die net zo effectief is, maar dan zonder alle gevaren van een operatie.

 maagband

De meeste mensen die een traditioneel dieet volgen, zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Er wordt geschat dat 95 procent van alle mensen die diëten, deze cyclus doormaken.

Veel diëten bevatten een vorm van ontbering en/of ontkenning, voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet wordt de geest geprogrammeerd om aan eten te denken. Dus wanneer een individu een dieet opgeeft, zal hij ontdekken dat hij nog vaker aan eten denkt dan daarvoor!

En wanneer je troosteten vermijdt of andere maaltijden eet dan de rest van het gezin, gebeuren er drie dingen: het brein vecht er tegen, het lichaam vecht er tegen en de dagelijkse omgeving vecht er tegen.

Aangezien de meeste eetgewoonten diep in het onbewuste geworteld zijn, zal het eindresultaat hetzelfde blijven telkens dezelfde omstandigheden zich voordoen.

Jezelf bewust iets ontzeggen kan vaak je zin in dat specifieke ding vergroten, en een beetje minder eten dan we nodig hebben – maar wel alles eten waar we zin in hebben – kan werkelijk tot gewichtsverlies leiden. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar de hoeveelheden verminderen is realiseerbaar en vol te houden.

Iedereen weet dat minder eten en sporten zal leiden tot een betere lichaamsbouw, je fitter zal maken en je algemene gezondheid zal verhogen.

Dus als jij vastberaden bent om een gezond gewicht te bereiken,

pak dan je kans en meld je aan voor de online programma om een gezond gewicht te behalen.

afvallen