Tja, wat zou je graag over mij willen weten?

Mijn naam is Valeria. Alhoewel ik op 12-jarige leeftijd naar Nederland ben gekomen, voel ik mij vooral een echte ‘Rotterdammert’. Ik heb 2 prachtige volwassen dochters, ben alleenstaand en geniet van het leven.

Zo, genoeg prietpraat! Jij wilt weten waarom IK -> JOU zou kunnen helpen?

Zoals ik zei, mijn naam is Valeria en als je vroeger op Wiki naar jojo-er zocht, zag je mijn foto bij de uitleg. 

Nou niet echt, maar het had gekund. Want ik viel 10 kilo af, kwam 14 bij. 18 eraf, 22 bij. En groeide zo ieder jaar steeds verder. Been there, done that. Ik weet best waar ik het over heb.

Deze ervaring, in combinatie met mijn opleidingen, cursussen, workshops en interesses, heeft mij in staat gesteld om een programma te ontwikkelen waarbij niet alleen het dieet aangepakt wordt maar vooral ook oude ingebakken gewoontes. Want één van de moeilijkste dingen is om van ingesleten gewoontes, opgelopen verslavingen, af te komen. En dit programma helpt je daarbij, het helpt je om bijna moeiteloos af te vallen.

Opleidingen

Diploma Psychosociale Basiskennis
Diploma Allround Master Hypnotherapeut
en certificaten van o.a. NLP, EMDR, IEMT, mBit, Voice Dialogue.

Jij hebt een probleem, ik heb de oplossing!

Om te beginnen kan je mijn gratis e-boek downloaden om achter het ‘geheim van slanke mensen’ te komen. 

Of als je gelijk aan de slag wilt gaan, om een gezonde oude dag te hebben, om letterlijk lichter door het leven te gaan, meld je dan op de Moeiteloos Slank pagina aan en laten we connecten.

Valeria


>